that's what you get when you let your heart win

Rubriklåt: That's what you get med Paramore, från veckans cirkelskiva
(sorry för två inlägg på rad)
 
Hallå ni, här sitter jag i en soffa i en stuga på den blekingska landsbygden. Det märker man, för alla har otroligt gamla bilar och ställen heter orimlig saker. En sjö i närheten heter "sillhövden", what the fuck? Och här där vi bor heter holmsjö, visst låter det som nåt man bara hittar på? "jag bor i...holm...sjö. japp, holmsjö!" kanske bara är jag dock. Men det är en fin stuga, trots avsaknaden av wifi, så jag hotspotar mitt internet. Så jag lär bara vara inne på internet ett par gånger om dagen max, så om ni behöver få tag på mig kan ni skriva på messenger typ "ring din tönt" eller "ta fram ingmar genast jag vill prata om nåt viktigt" så ser jag det på telefonen och ordnar. Exakt dessa formuleringar är inte nödvändiga lol.
 
Men ja, hit kom vi alltså igår, efter att ha velat mörda x antal störiga barn på tåget. Vi gick av i Hässleholm och där hängde vi på espresso house i en timme, vilket väl inte var så kul men varm choklad var desto mer kul. Sen åkte vi nästa tåg, men såklart hade vi satt oss i fel jävla tågset så vi fick springa över plattformen i kristianstad. Stella tyckte att det var oerhört förlegat att hålla på med tågset. Vi kom hursomhelst till slut fram till Karlskrona och där hämtade mamma oss, så vi kunde åka ut hit till landet. Men som sagt är det en riktigt nice stuga, vi är alla nöjda vilket inte är jättevanligt ändå. På kvällen satt vi mest och drällde, drack lite vin och pratade väl om...saker? Ingen aning.
 
Idag var projektet att åka till ett köpcenter eftersom Stella har tappat bort sina badklädar. Så hon fick akutleta bikini på lindex och jag köpte ett nattlinne (mysigt på semester ju), och Stella fick övningsköra vilket hon gjorde galant. Sen har vi bara chillat och vilat och fikat typ, men snart kommer Sara och Benjamin och då blir det mer liv har jag en känsla av. Så, nu vet ni var jag är och sånt, vi ses väl imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0