Vi ska köpa créme fraiche, vi ses om en halvtimme

Hallå från den här jätteobekväma sängen! Längtar tills jag åtminstone är i Lund och kan sova i soffan där. Men mest länktar jag ofc efter min egen säng. Men jag ska blåga om vårt stugliv, till exempel rubriken, som är vårt bästa memme här. I alla fall mitt och Benjamins. Det var mamma som sa så och av någon anledning har det sen blivit en grej att säga att vi ska köpa det, mest för att det oftast faktiskt är sant.
 
Så, igår åkte vi på utflykt in till Karlskrona. Där skulle vi gå på ett fancy glass-place, men det var jättelång kö där, så vi gick till ett mindre fancy glass-place som dock var nice ändå. ast det blåste massor så alla fick hår i sin glass. Anledning 1 för att klippa ännu kortare hår, tänker jag. Folk tittade på utsikten och sen åkte vi hem, och på kvällen vara korvgrillning. Benjamin var grill-master och jag var idé-master, för jag kom på att vi skulle göra grillbananer till efterrätt! Mummmms vad gott det var! Alla drällde och vissa fiskade, för det är pappas bästa grej på såna här ställen. De har fått många fiskar men bara små som de slängde i igen tyvärr. De har ett par dagar på sig att få en ordentlig fisk.
 
Idag har jag och Stella sovit som stenar en massa, men på eftermiddagen gick vi till en hembygdsgård och fikade. De hade päronläsk! Då blev jag hype! Och det är det som har hänt, förutom att folk på twitter har varit helt jävla dumma i huvet. Fuck dem. Och oj nu fick jag frågan om jag vill ha en drink! Så ska man fan ha det! Så nu ska jag gå upp och dricka den, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0