We've got something special, is it love or just prosecco?

Rubriklåt: Prosecco med Patrik Jean, en bop som vi lyssnade på igår, fast jag är kränkt för vi drack ju inte ens prosecco! jag ville ha en bättre rubriklåt men det fick jag inte
 
Hallå från en trött tjeja! Jag ska supersnart gå så jag skyndar mig att blogga, fast jag vill egentligen bara dricka cola och sova. Helst samtidigt men det går ju inte vilket är dåligt. Aja, igår hängde jag med Lilla och vi gick på hak! Vi satt i solen och drack oerhört starka drinkar och var helt själva där så det kändes verkligen som en balkong eller nåt. Dröm. Vi catchade up om en massa trams som vi inte berättat för varandra om och sen åt vi lite märklig men rätt god mat, framför allt goda potatisar! De var så dooooda! Vi drack drinkar som smakade milkshake som bordet bredvid rekommenderade och vi pratade med dem om nalle puh och vad fan en puh är, vilket var ganska iconic anser jag.
 
Vi lekte lite gft och drack mer drinkar och sen åkte vi hem till Lilla. Där drack vi vin och babblade på, och såklart blev det många känslor. Den här gången blev det jag som lost my shit och så kan det vara, men det var länge sen jag hade a good cry så det var ändå lite nice typ? Jag hann också berätta om skolkgodispåsarna i harry potter och hur sjuka de är, och sen sov vi. På morgonen vaknade vi svintidigt och jag var bakis som en anka, men vi fortsatte sova i förvirrade omgångar och det healade min hangover. Och sen åt vi plopp till frukost och lyssnade på fina fiollåtar, och nu är jag "hemma" och ska iväg till Sara. Jag ääär såååå tröööött men det bryr sig inte mitt schema om. Ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0