You called me cerebral, I didn't know what you meant ... but now that I do, would it have killed you to call me pretty instead?

Rubriklåt: Brando med Lucy Dacus, från veckans cirkelskiva och en så otrolig låt herrrrregud
 
hallå från tröttaste Emman i världen! Vill bara sooova i hundra år men ska såklart iväg snart. Men igår var en mycket bra dag och då var vi på utflykt! Vi åkte genom hela Skåne kändes det som och kollade på en jävla massa sommarstugor. Vi försökte fika i Ystad, men där ville alla andra vara, men vi fick ta oss vidare till Brantevik. Där åt vi lunch på nåt tråkigt ställe och jag åt en nästan-mosamat-sallad så det var okej. Vi kollade på hamnen där och pappa fick feeling, så vi köpte varsin magnum som efterrätt. Magnum är fan bäst.
 
Sen åkte vi vidare genom sydskånes olika krokar (till exempel glimminge hus!) innan vi landade i Tryde för att fika på nåt som kallades nostalgi-muséet. Vi åt otroligt töntigt fika (fryst kladdkaka, wow) och drällde, och sen körde vi genom en massa fler byar och kollade på stugisar. Vi ska inte köpa nån, men kanske nån gång, och då vill vi ju veta vilka vibes vi gillar. Oj nu kom Sara med en kanske-möjligtvis-brudklänning! Hype! Men ja, sen kom vi hem från utflykt och jag var så fucking trött. Så på kvällen bara satt jag i soffor och tittade på youtube.
 
Idag var jag och mamma på stan och uträttade tusen ärenden. Vi bytte silverkedjan jag fick i fölsepresang, köpte en bh för 89 kronor (!!!), köpte presang till min tjejbo och fixade öl till morgondagens äventyr...som sen blev inställda. Sååå jävla skit men aja får väl ha kul på annat sätt. Men nu måste jag ju få höra om hur Saras klänning passar! Vill veta allllt herregud min syrra ska gifta sig <3 det är bananas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0