Jag skulle aldrig förlåta mig om jag försvann igen och bara lät dig va

Rubriklåt: Så blåögd är jag med Moa Lignell och Ane Brun, för hennes ep kom igår och alltså moa på svenska <3 tjejduett <3
 
Hallå från hemma! Jag sitter i min egen soffa och någon (gissningsvis sherlock) klättrar runt på hyllan över mitt huvud. Mina kattor är här och jag är här och min tjejbo är hääär! Fast hon är i sängen just nu så inte literally här. Och igår kom jag till slut fram till Stockholm och där väntade min tjeja! Vi tog en svindyr taxi hem för det var tunnelbanekaos och sen var vi hemmma. Vi var båda helt jävla slut, men vi firade vår treårsdag på kvällen med lite tårta och fancy äppelcider. För vi har varit ihop i tre åååår!
 
Idag har vi såklart mest sovit och vilat. Det behövde vi båda verkligen. Vi har också köpt stora mängder snacks och spelat in ett mycket knäppt litet poddavsnitt, och det är typ det vi har gjort? Jag har inte så mycket mer att berätta, så jag kan istället säga att igår såg Stella ett dr phil-program om en lady som gjorde sig själv blind. För hon kände att hon borde ha blivit född blind och ville vara med i blind-communityt. Så hon träffade nån cray "psykolog" som hällde lösning i hennes ögon! Och hon hade (har?) en blind pojkvän som typ inte ville springa ifrån henne? Detta är det sjukaste! Liksom hur kan man vilja bli blind? Huuuur? Så det tycker jag ni ska tänka på, och med det sagt går jag och kramar min tjejbo nu. Ses imorgon säkert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0