Och nu grönskar det i stadens famn, nu doftar det av damm damm damm

Rubriklåt: Nu grönskar det med Klara & jag, en somrig banger igen som absolut funkar för igår, kanske inte för regnet idag men...regn behövs för grönska!
 
Hallå gänget! Jag och pappa sitter i soffan och tittar på "um actually", ett otroligt nördigt program med en hel massa queers. I can spot them för de har ofta a case of the gay voice. We stan. Men ja, igår var det ju sommar delux och vi firade Johanna som fyllde år! Så hela familjen utom Stella (eller släkten eller vad man säger) samlades på Cias innergård och det var så himla mysigt. Vi drack bubbel och catchade up och fick höra allt om köpenhamnresan dagen innan och allt möjligt. Det pratades också mycket om värme och Johanna sa en alternativ rubrik, nämligen "årtusenden av 50-gradig värme har kokats ner till...Benjamin". Starkt. Vi spelade mölkki (typ finskt kubb som vi spelade en del för några år sen) och jag chockade alla med att dricka öl, eller ja mamma fick en chock iaf. Det var ganska gott. Jag var såklart sämst på mölkki, men vem bry.
 
Sen åt vi middag som jag trodde skulle vara jätteläskig, men den var jättegod! Kyckling med mango och grejor var det. Pladdret flödade (så säger man) och vi pratade om skol-reunions, föreningar, festivaler och en massa annat. Och sen blev det såklart prinsesstårta, för det är Johannas favorit, vilket typ ingen visste utom jag lol. Så, mycket bra dag / kväll! Vi gick hem och jag pratade med Stella och vi läste lite över telefon vilket var mycket gosligt. Det var nog det som hände innan jag sov.
 
Idag har jag mest sovit ska jag väl erkänna, det behövdes. Men nyss var vi iväg för att titta på nationalsdagsfirandet, för Sara sjöng med sin kör där. De sjöng vargsången, bara en sån sak! Och nu har Sara kommit hit, så jag ska vara social osv. Ses imorgon blågisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0