And when there's nothing but wreckage and flames, and your misery is all that remains, I'll feel human again

Rubriklåt: Runaway train med cam, som jag beltade ut igår under städningen
 
Hallå från en memma som ligger för efter i bloggandet! Ligger även fysiskt, i sängen alltså, med en sovande Stella som pokar mig med sina knän. Hon sover alltid med knäna jättehögt upp nowadays vilket jag tror är dåligt men även om det inte är dåligt så är det störigt. Ibland får jag putta bort henne vilket inte är det lättaste. Men skitsamma, jag ska berätta om min låååånga lördag! Den började (typ) med att Stellas mamma kom och vi städade! Supermegastäd pågick! Till exempel rengjorde jag spis och ugn med stor pasion, om vilket Anja utropade "Emma har bestämt sig för att erövra allt!" ...I guess lol? Så nu är det rent här hemma! Så drömigt!
 
När vi hade städat oss till förbannelse (va) var det kväll och vi tog oss in till söder för att äta middag med Onna. Vi åt på ett grekiskt ställe som var otroligt blindvana, så de visade allt tydligt och bara var snela. Vi åt jättegod mat (särskilt tsatsikin mummms) och sen mycket god chokladtårta och pratade om böcker, terapi och annat jox. Och sen skulle vi gå på lesbiskt partaj! Vi gick förbi Stellas gamla skola och där stod en elefantstaty som var där när hon var liten också. Den heter "lilla elefanten drömmer", men lilla stella sa "lilla fanten dömer". Säg något gulligare oh wait you literally can't! På festen (som lesbisk makt anordnade) satt vi och pratade med randoms om chokladbollar, konstiga utbildningar och verkligen allt möjligt, och det var så mysigt! Vi bara njöt av det mjuka sårlet och att det fanns tjejer och lesbisk musik överallt och allt liksom var snällt. Bästa ju! Men vi var trötta också, så vi åkte hem rätt tidigt.
 
Idag har vi inte varit uppe i många sekunder. Vi har kramats, ätit glass, läst saker som vi blev upprörda av, sovit, tittat på alla mot alla såklart och bara haft det bra. Och imorgon börjar Stellas praktik! Det är hypigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0