God help me be a good wife

Rubriklåt: Good wife med kacey Musgraves, kanske den mest random låten jag älskat det senaste året och dessutom sant för jag har gjort fruiga grejer som att tvätta och sånt idag
 
Hallå ni! jag sitter upp och bloggar, det var inte igår. Quite literally för jag vardagsbloggade inte alls igår lol. Men igår var en goslig tid och då kom Angelica hit på fika! Vi hade inte träffat henne på ett år, så det var fan på tiden. Stella bakade en perfekt kladdkaka (jag skojar inte den var! perfekt!) och vi pladdrade gärnet i några timmar. Vi fick höra historien om "tant Judit och hennes dildos" (det är en väldigt bra historia men titeln är bättre) och berättade för henne om den sjukaste familjen vi känner och alla konstiga musiker vi behandlat i homohits. Angelica var dissig och härlig och alla skrattade mycket och vi har saknat henne!
 
I övrigt har inte mycket hänt. Jag har sovit som en liden sten ganska mycket, men också kramats med min tjejbo såklart och lyssnat på den nya sjuka p3 dokumentär om en svensk sekt. Robert, get on that shit! lilla, get on that shit men det har du säkert redan, så berätta dina tankar! Hon har jobbat en massa, Stella menar jag nu alltså det var oklart, och jag har mest försökt hålla hemmet i okej skick. Det går sådär i allmänhet men vi kämpar. Vi har också haft väldigt roligt, igår till exempel åt att de i mästerkocken sa "man äter mycket ägg i spannien" och Stella tyckte att man borde lägga ett random, rått ägg på bordet när någon äter på restaurang där. Så ska man bara...ignorera det. Rimligt. Vi hade kul åt det i alla fall och så också att deala med cyklar i rissne och annat otroligt tramsigt, för vi är så jävla roliga. Så, nu ska jag fortsätta vara en good wife och krama min tjejbo när hon ska sova. Sappy as fuck är jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0