If they knew what they said would go straight to my head, what would they say instead?

Rubriklåt: Everything I wanted med Billie Eilish, från veckans cirkel-hopkok och också en låt som verkligen har växt på mig sen den kom, älskar den jäveln
 
Hallå från sängen! Mina kuddar ligger i en konstig vinkel men förutom det är allt bra. Stellabella sover och är mjuk och fin bredvid mig och jag ska också sova tänkte jag, i någorlunda tid for once. Men idag har varit mysigt. Stella har arbetat riktigt ordentligt och jag har väl inte direkt gjort det, men ändå. Vi har gått och handlat, mest för att jag ville gå ut lol, och ätit korvstråg vilket såklart var gott för korvstråg rules. Jag har lyssnat mycket på rubriklåten och andra billie-låtar för wow hon är så otroligt bra och smart. Sen kanske det inte var det bästa för min psykiska hälsa att sitta helt stilla och lyssna på bury a friend och såna låtar, men ändå. Jag har pratat i telefon med Kiti om omvälvande händelser i livet men också med Fredrik (som hon hängde med) om cola från olika länder och att bo bredvid cola-fabriken. "I have a zoda question for him!" ropade jag. Det hade jag! Lilla har jag också pratat med, om att man inte ska vara ihop med någon som inte gillar damn suckers (Stella gillar det, kan jag berätta för henne) och söta tjejer som har flyttat till malmö typ.
 
Jag och Stella har också haft så jävla roligt idag. Vi skrattade massor åt att "Mikaels liv tog en ny vändning" vilket egentligen inte var kul, men vi tramsade om en massa vändningar och att hans pronomen var mi/kael och allt annat jox vi kunde komma på. Sen spårade vi helt om fladdermöss och jag argumenterade pasionerat för att sen säga "nä jag vet inte. Det var bara kul att ha en åsikt, förlåt!" Hon tyckte att jag var jätterolig. Nu precis innan hon somnade skrattade vi också åt nåt, men det har jag redan glömt, för jag är inte så smart tydligen. Kul har vi i alla fall i detta hem, och nu ska jag sova hoppas jag! Som en sten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0