när mina fingrar inte längre känner, när mina ögon inte längre ser

Rubriklåt: Come give me love med first aid kit, original av Tedd Gärdestad, för 1. jag hörde den på max idag och 2. jag lyssnade på tedd för cirkelens räkning idag (dock inte den låten).
 
Hallå från natten, jag borde sova! men jag fastnade i babbel med Tilda, så det blev inte så. Och vilken dag det har varit idag! Jag sov först en del och sen åt vi lunch och jag färgade äntligen mitt hår igen. Woho tänkte jag, men färgen tog jättedåligt :(( vi ska köpa ordentlig färg på lyco. och bleka hårfanskapet I guess. blä har inte saknat det. Jag researchade sen en del och skulle lyssna på en låt som jag lyssnade på när jag mådde som allra sämst i livet för några år sen, och...plötsligt fick jag en redig ångestattack. mådde illa, domnade lite överallt (eller "var yr i armarna" som jag beskrev det, fattar ni? inte?), grät och höll på. Det försvann ganska snabbt men kunde knappt gå efteråt, mina ben liksom bar inte. Svinläskigt.
 
Men vi skulle gå på utflykt och den kunde inte vänta på min ångest, så vi åkte in till stan. Då mådde jag helt okej ändå, särskilt när jag fick trycka i mig mat från max. Vi satt där och lyssnade på den spännande musiken (verkligen allt möjligt) och sen...gick vi på bio! Vi "jag är så jävla easy going" och jag har lide känslor. som dessa (spoilers):
-Audrey såg ut som twitter-Alex. Det var weird men kul.
-Varför var mamman död? Seriöst varför? Hon är viktig för storyn ffs!
-smart att göra Matheus och Valle till en person. Men saknade Valle och särskilt Aisha!
-Joannas adhd var väldigt bra gjord, men också hemsk att titta på. Hon var vansinnigt cringe.
-Jag och Stella har kommit fram till att vi inte klarar av att se filmer för de har för många konflikter och då mår vi dåligt. rip oss.
 
Vi kom hem och poddade och det blev en fnittrig och härlig podd tycker jag. Vi blev nöjda iaf vi får se vad någon annan tycker. Och nu ligger vi här, Stella och Sherlock sover och snart jag med. Godnatt från nästan lilahåriga emma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0