Vi är två idioter som tänker tomt

Rubriklåt: Kom över nu med Hurula, en av hans bästa jävla låtar som jag alltid glömmer bort men hörde den precis och blev blown tf away
 
Hallå hej! Jag sitter i "lilla soffan" och vibear och gör research. Eller ja just nu tittar jag på en long ass livestream där nästa veckas artist spelar och babblar. Det är gosligt tycker jag. Och vad mycket som har pågått sen sist! igår efter blogget kom Sara, Benjamin och mormor för att äta middag. vi åt jättegoda linsbiffar med kalla såser och grejer och drack vin ur en jättestor flaska. När Stella kom ut i köket stannade hon upp och bara "varför är flaskan helt sinnessjuk?" det kan man verkligen undra. Vi pratade mycket om bröllop och brudklänningar (jag frågade benjamin när han skulle köpa sin brudklänning, det skulle han tydligen inte, dåligt) och vi hade väldigt trevligt över lag, särskilt när vi åt surdegskanelbullar efteråt. Eller "Stellabullar" som de numera heter för hon är besatt av dem och det är en grej nu.
 
Jag vaknade halv sju imorse igen (serri kroppen avlägg!) och efter ett tag körde vi iväg för att jag skulle klippa mitt hår äntliiigen. jag och frisören pratade mer intensivt än vi brukar och bondade om att vara i faktiskt bra relationer och varför folk som inte kan vara ensamma är så konstiga. Starka takes osv. Stella slaktade rondeller som en kör-queen och sen åt vi lunch på max och pratade om blinda vs döva och fanatiker och sånt. Vi kom hem och jag researchade en stund och hade gärna stannat hemma, men nej, för jag skulle till tandläkaren. Hon var helt stunned över att jag använder min bettskena varje natt, för jag har pajat mina tandar så mycket. Hon fick också se hur sliten skenan var och ropade "kära tid!" yall I gnissel my tänder a lot. A looot. Men där var väl ändå dagens aktiviteter klara, eller? Nä, för sen gick vi till en mäklare och där skrev vi kontrakt på att sälja min lägenhet! Min lilla fina älskade lägenhet ska ha en ny tjeja som bor i den! I have many many feelings! Det kommer vara så sjukt att liksom...inte ha mina saker där! Och jag måste sälja min säng och grejer det vill jag inte! :( men mäklaren var rolig ("ja det betyder att om man har beef med bostadsrättsföreningen...") och det känns så himla bra. Jag ska liksom verkligen-verkligen bo med min tjejbo. Det är så sjukt och så fint. Och snart ska jag belönas för allt flängande för vi ska äta våfflor! Mummms! Och imorgon är det dags för uppkörning. Vi ses dåååå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0