You stupid bitch, can't you see, the perfect one for you is me

Rubriklåt: You stupid bitch med girl in red, en sån jävla bop som vi vibeade till igår fast den definitivt är en nice guy anthem
 
Hallå hej! Hur mår ni blågisar? Jag mår bra för solen solar! Inte på mig just nu, men på världen åtminstone. Och igår var en braaa dag. Vi chillade och jag solade en massa på balkongen såklart, för det måste man. Jag fick störig ångest, men sen gick jag och Stella ut i solen och åt lunch och då blev jag glad. För det behöver man.
 
Men på kvällen kom skooogis! Det var det drömigaste! Vi köpte sushi/lax/sånt (fast alla och deras mammor var i stan, helt sjukt) och sen bara drack vi bubbel och kacklade här i lägenheten. Vi babblade om mammor, att ha en egen identitet, sjuka människor på internet och hur mycket som helst annat. Vi åt chips och choklad som man bör, skrattade otroligt mycket, hyllade bra gynekologer och knäppade oss. Det var så mysigt och jag älskar henne! Och idag har jag varit ute och fikat med mormor på ramklints, för så vill man ju ha det. Vi drack varm choklad med stor pasion och pratade och catchade up, och köpte blommor från en tant som vägrade tro på att mormor var 82. hon trodde att jag var hennes dotter vilket också borde betyda att jag såg väldigt gammal ut. Inte helt ok. Men allt är mysigt och soligt och nu ska jag och Stella gå till systemet och köpa ölar och cidrar. Harebra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0