Lie to me, I promise I'll believe

Rubriklåt: Strong enough med Sheryl Crow och the chicks, egentligen bara hon men det finns en liveversion med dem och det är den enda jag hört, som vi vibeade till igår
 
Hallå igen! Jag och Haddock hänger i lilla soffan och jag skriver lite bok (förutom nu då) och mamma jobbar. Det är mindre chaotic för henne idag thank god. Och igår kom ju Lilla hit! Jag kramade sönder henne med allt jag orkade och vi skrattade och tramsade för det måste vi ju. Jag frågade vad hon ville läsa om i min bok och hon sa "tomtebloss i bamba!" först var det bara något random hon sa, men sen tyckte hon visst det på riktigt. Sure. Vi lyssnade på vår nya colabs-lista och sen fick vi biffar och mos! Jag svävade av lycka basically för jag älskar pappas potatismos detta är inget nytt. Vi pratade om årets så mycket bättre och vilka låtar som varit störst genom åren, och det ledde till att vi sen diskuterade vilka låtar av alla artister som spelades vi ville tolka i så mycket bättre (ja, även typ amerikaner). Det blev många sjuka cover-idéer och några var nog riktigt bra, även om de var sorgliga. Vi åt citronkakor från mammas frys (det var tryck i citronen kan jag säger för de som undrar) och sen åkte hon hem och jag saknar henne redan. Men vi ska ses igen på lördag vilket är tur det för jag behövar ju henne i mitt liv!
 
Idag har jag sovit en del för det behövde jag och efter mer potatismos gick jag och mamma till indiska. De ska stänga (!) så det var 50 % på allt och jag köpte en myslig klänning! Så ska man fan ha det! Och nu ska jag återgå till mina karaktärer så de får äta sin jävla tacos nån gång. Det tar tid för dem att ta sig till tacosen tydligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0