Ödlor far åt alla håll där du går fram

Vad är detta, jodå ännu en rubrik om djur! Det är vi värda! Och jag är hemma i min egen soffa, som varken är den lilla eller stora, men snart utslängd för vi har fan köpt vår nya soffa idag! Men det är inte det vi ska prata om, eller eh jo det är exakt det vi ska prata om. Men ja igår kom vi hem och tog såklart en otroligt lång och härlig nap, fast jag drömde nån sjuk bok där man fastnade i andra värdar där allt var ish samma (tänk coraline) och man visste att det var fake men fick inte säga det till nån annan...jag (som inte var jag) hamnade i nån vampyrvärld där nån skulle äta blod med russin till frukost och jag sa till min kompis att vampyren överdrev typ? Det var jättekonstigt! Men vi tog oss upp, åt middag från vår bästa grill och såg så mycket bättre. Tankar kommer här!
-Darin vad fan bror? Kunde du inte sagt nåt bögigt? En enda liten bögig mening?
-Men vilken banger han drämde in! Fuck jäää!
-Alltså helt ärligt blev jag lite rörd över Olles hatt-tolkning. Det var en så fin historia och han var så glad!
-John är ett kul tillskott. "om nån pratar om skivkontrakt idag undrar man om han är pedofil" det är fan sant.
-Jag vill veta när folk ska börja lämna, liksom albin och darin var ju där jättekort tid men alla andra har hung on for dear life nu ju? Men nästa vecka blir det daniela och nordman are you ready!
 
Och ja, idag var inte så spännande helt ärligt. Jag har sovit, kramat min tjej, drällt, googlat konstiga grejer om Taylor Swift och nu lyssnar jag på podd och det är därifrån rubriken kom. Jag skrattar jättemycket och försöker skratta tyst så Stella inte vaknar. Det går sådär. Men snart får jag väl lyssna på något mindre kul så jag kan sova nån rimlig gång. Godnatt ungdomar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0