Sluta tänka det är svårt ändå, du får ta en dag i taget

Rubriklåt: Vandraren med Nordman och alltså kan vi prata om att den låten inte har varit bloggrubrik innan? Så sjuuuukt! Det är ju typ min bästa låt!
 
Hallå från nya soffan! Här sitter vi och dräller och alla får plats! Just nu sitter jag visserligen lite för nära min tjejbo men det är för att Sherlock tar upp hela min del av soffan. Jag gjorde misstaget att lägga en mjuk kofta där så nu bor hon där. Så som ni nog kan räkna ut kom soffbilen fram! Vi tog en förberedande nap och sen började Stella med ihopsättandet. Det var väldigt svårt och tog lååång tid, och eftersom min hjärna inte riktigt funkar blev jag jättetriggad av situationen och började storgråta. Det var nåt med känslan att vara i vägen och vara hungrig och blä. Men Stella var rimlig och kramade maj och sen åt vi maxmat och invigde soffan. Den är så bra! Stella gick och vilade och jag drack lite vin och såg så mycket bättre. Här är mina tankar:
-Vad fan nordman. Så kingig nyckelharpa och så blev det vidrig sång och ännu värre text på det! Jävla töntar!
-Måns...okej? Varför sjunger du om saker som hände dig i femman. Vaaarföööör. Liksom det går att göra bra men det gjorde han inte :(
-Daniela! <3 vilken banger! Ska lyssna på den och se om den får bo på nån lista.
-Anna är du medveten om att du gjorde en flatlåt? Det undrar jag på riktigt om hon märkte.
 
Sen försökte vi sova, men ingen av oss lyckades förrän runt 05 för mig och 06 för Stella. Sämst var detta. Men idag har vi orkat städa en del och också mest goslat, och imorgon ska jag till skåne igen! What? Det makar sense faktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0