Was it the dress I wore, was it the wine he poured

Rubriklåt: The dress med Emily Scott Robinson, för jag berättade om den igår just när vi pratade om klänningars betydelser
 
Hallå från soffan! Jag är så trött att jag knappt orkar tänka men jag äter upp min lintchoklad och dricker te ur Sirius Black-koppen så snart kommer jag klara av att ta mig ur huset och gå på fest. Det lär bli svårt. Men igår efter blogget ringdes jag och Skogis! Vi kämpade en hel jävla del med tekniken, men oj vad trevligt vi hade! Stella kom ut för att äta pizza med maj och vi alla pratade om barnprogram och när man fattade att Anki var buktalad. Väldigt sent är svaret. Sen fortsatte jag och Skogis att kackla och pratade om mer jobbiga saker, så jag blev riktigt jävla arg och benade ut olika problem efter bästa förmåga. Jag drack vin med en drake på som Stella hade köpt (tyvärr var det äckligt men jag drack det ändå) och försökte beskriva Stellas familjemedlemmar och Skogis skrattade som vanligt mycket åt mitt exs exs namn (bra mening) och sa "jag måste skaffa barn och döpa dem till alla namnen!" ...hon är ju då den mest barnfria jag känner. Vi pratade också om klänningar som jag sa och också jävla färdtjänst och en hel massa annat i orimligt många timmar. Så jävla mysigt och kul!
 
Men vad trött jag är idag yall. Jag tänkte åtminstone att jag skulle få ett så mycket bättre, men nej! jävla hor-fotboll jag blir förbannad! Och nu har jag dragit på mig finklänning och ska släpa mig ur huset som en jävla king. Fest är ju inte varje dag man är på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0