I'm a joker, I'm a smoker, I'm a midnight toker

Rubriklåt: The joker med Steve Miller band, som jag och Sara precis vibeade gärnet till och mindes när vi var i Kroatien och lyssnade på en bilskiva non stop där den låten förekom. Sara ville bara och endast lyssna på den hela tiden.
 
Hallå från vår hemmajobbning! Jag skriver bok, eller ja just nu bloggar jag obviously men generellt skriver jag bok idag och det går väl helt okej. Sara jobbar med nåt på sitt jobb inte vet väl jag. De hade ett möte imorse där alla berättade vad de hade gjort i helgen och vad de skulle göra i veckan och det var liksom hela grejen med mötet. How cute? En av hennes kollegor hade turat i lördags och det unnar jag henne för det låter som en dröm. För icke-skåningar: att tura är när man åker mellan helsingborg och helsingör fram och tillbaka och äter middag och dricker hundra öl på båten. Jag har aldrig gjort det men det verkar svintrevligt. Aja det här skulle ju inte handla om turande, utan kanske om mitt liv och igår var väldigt mysligt och snällt. Jag och Stella lyssnade på ett mord (som inte var ett mord visade det sig) och sen kom Sara hem från sin day on the town. Hon hade strosat på söder och ätit brunch och varit fancy, tycker hon kan unna sig. Vi lagade broccolipaj som blev lite weird men ändå god och när vi åt den tittade vi på anastasia! Vi ska se den på operan i november så nu ville vi såklart se filmen, det är dessutom världens bästa film. Fast de har typ alla låtar i början, vet inte hur de tänkte där. Jag och Sara missade samma plot point och Stella försökte övertyga oss om att det hade hänt, så vi fick spola tillbaka och se att det faktiskt hände...hon hade rätt och vi var tydligen väldigt synkat dumma i huvudet. Vi tittade sen lite på gilmore girls innan de sov och jag såklart låg vaken, men helt slut, fram till efter 03 nån gång. Jävla Emma.
 
Idag har vi alltså jobbat hemma. Det är mycket att vi hyllar bangers i vår 2022-lista och spolar tillbaka när vi missar viktiga bitar av dem, men vi jobbar också I swear. Just nu skriver jag om en franskalektion och ja jag vet det heter fransklektion men aja. Jag kommer inte ihåg nån franska så hoppas det går bra ändå. Vi har precis ätit lunch som Sara beställde från holy greens, så jag åt nån lax-bowl med quinoa och jox. Ändå helt okej tyckte jag. Och nu får jag väl återgå till mina skriv-ungar och vad de ska göra på franskan. Det pågår lesbisk tension som jag måste gestalta faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0