So there I go, can't make a wife out of a hoe

Rubriklåt: Without you med the kid laroi och Miley Cyrus, som alltså egentligen är en jättedålig låt men 1) jag vene jag gillar den ändå, 2) miley-versionen blir ju queer när hon sjunger rubrikraden och 3) jag lyssnade på den nyss.
 
Hallå från nattma! Jag tycker att min tjej kan vända sig åt ett annat håll så jag kan sova. Hon snarkar och tar upp en massa plats. Tur att jag gillar henne ändå. Och jag har haft en bra dag, först glömde jag legit bort att allt som hände idag hände just idag men ja det gjorde ju det. (den meningen var inte särskilt bra va) För i förmiddags åkte jag in till stan och gick i kyrkan! Linus ska skriva kandidatuppsats om gudstjänsters tillgänglighet och därför ska han studera mig (bland annat) när jag går på gudstjänst. Så vi (och hans tjeja Sofie) åkte till slottskyrkan och där var det fancy god times. Med hov-trumpetaren och allt! Det var ändå spännande, det var svinlänge sen jag var på en redig gudstjänst så det var kul, men också creepy med allt säga-saker-i-kör-ande. Efter kyrkandet åt vi lunch på subway och pratade en massa om bröllop, Linus beteenden ("när blev detta en roast?" "jag har tränat på att roasta dig i nästan tio år!"), hur jag testar folk när jag lär känna dem och en massa annat. Det var en riktigt trevlig tid och plötsligt hade det gått två timmar.
 
Sen åkte jag hem och har vilat och ätit korvstråg och drällt. Vi tittade på dahmer-serien (och det måste jag nog fan skriva ett separat inlägg om för en grej i den var det sjukaste jag sett in the best way) och åt fancy praliner och sånt, och det var den söndagen. Så, snälla Stella vänd dig om. Jag kan typ inte somna om inte Stella är vänd bort från mig är det sjukt? Då kan jag krama henne, men när hon är vänd mot mig är det liksom för mycket andning och grejs. Jag är väl orimlig I guess. Men jag ska försöka i alla fall. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0