The look and the sound of the voice

Rubriklåt: The voice med Ultravox, lite konstig rubrik kanske men det är en banger och jag trodde han sa "look at the sound of your voice" vilket är sådär bra.
 
Hallå hej! Såhär, jag har haft en bra dag, men det är fan inte lätt att vara vi. Jag fick nämligen avslag på min färdtjänstansökan. Det är verkligen bland det värsta och vi var inte alls förberedda. Jag vill inte prata mer om det nu men blä.
 
Det som annars har hänt idag är att mamma var här! Vi tränade tunnelbanevägen och det går bättre och bättre, och sen lagade hon en helt jävla massa mat. Lasagne och lax blev det och laxen åt vi ikväll, så nu har vi hysteriskt mycket matlådor! Så ska det va! Vi lyssnade på brittiska listan, pratade om mammas sociala helg och annat jox, städade lite och sen åt vi toblerone-tårta till efterrätt. Den var serri drömmen, alltså sån fryst var det. Mamma hade inte med sig tårta, men det hade väl inte förvånat någon. Sen åkte hon igen (hon ska på jobbgrej här imorgon så hon åkte inte hem till lund igen) och vi har kramats och försökt hantera fucking jävla färdtjänsten. Här ska det överklagas gärnet men också sovas gärnet. och hej Robert, förlåt för bristen på skiva, jag fixar imorgon! Ja det här är bara personliga meddelanden till mina vänner at this point lev med det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0