You say did they love you or what, I say they love what I do, the only one who really loves me is you

Rubriklåt: You had time med Ani DiFranco, en otrolig låt som vi lyssnade på igår
 
Hallå från tröttaste emman ni känner! Jag ska snart slockna som ett ljus men först ska jag berätta om min tid i Uppsala. Och först av allt resan dit, för alltså det var en mardröm. Jag var först sen från husby pga vagnfel, så när vi kom till fridhemsplan sa de att nu måste alla gå av. Eh nej, tänkte jag, men lyckligtvis kom ett julstatåg jättefort och en snel man lälpte mig. Jag och ledisen tog oss supersnabbt till tåget och jag hann precis med, men jag glömde den här grejen: köpa biljett. Så kontrolanten ba? 1200 kronor ja tack? men jag fick panik-köpa en biljett i alla fall så jag slapp. Jag hann också råka ringa mamma på facetime så det ekade över hela tåget och annat stelt, så jag ville verkligen bara komma fram och knäcka en cider lol.
 
När jag kom hem till Linus lagade han mat och vi pratade om mer eller mindre töntiga saker, typ som hans flickväns otroligt tråkiga kurs och sånt. Vi åt middag och sen drack vi blåa drinkar och spelade musik, till exempel en version av Hanna till Henrik för hen har börjat älska den låten och vi ville ge den till hen, eller ja jag ville, Linus ba ok låter rimligt. Sen tog vi oss in till stan och shotluckan, som var otroligt högljudd, men vi tog varsin shot och det var en sjuk mashup av in da club och stayin alive. Ändå lit djande tyckte jag! Vi flydde till en chill pub där det iofs var några skrikade dudes och där fick jag höra om hans spännande planer och vi diskuterade när man ska utgå från sig själv och inte (för en gångs skull tyckte jag att han hade rätt). Sen gick vi hem och kombinationen halt + lite full gjorde att jag ramlade och slog min fot :( så nu är den lesen! Men det kunde gått myyyycket värre så det gör inget nästan. Vi pladdrade lite mer hemma och Linus gav mig rödvin med is i för "det hade inte stått i kylen"...han är söt. Rödvin ska inte kylas kan jag berätta om ni undrar.
 
Jag vaknade lite då och då under morgonen, men kravlade mig upp till slut och vi åt frukost (och mycket chips) och lyssnade på musik och pladdrade om till exempel ifall man fortsätter vara ett system i himlen (klurig fråga!) och hans imitation av en viss väldigt liberal man. Det var märkligt men också kul. Sen åkte jag hem, vilket gick mycket bättre, och vi har kommit hem och ätit maxmat och kramats. Jag och Stella alltså, inte jag och linus, det blev konstigt såry. Men jag tog en nap och drömde att en jag känners tjej (som jag också känner) var jättetaskig och manipulativ och vidrig! Hon är jättesnel sluta ljug hjärnan! Och det var allt, godnatt, ses imorgon när jag är vid liv igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0