As an able-bodied boy he lied about his age, to help his father out of the rattle of a poor man's ball and chain

Rubriklåt: Coalshooter med Cole Chaney, bara en bra countrylåt jag hörde nyss, lite konstig låt att ha om en bra dag men aja
 
Hallå från bröllopskaoset! Det bara pågår och pågår idag och jag förvirrade just allt ytterligare för jag är otroligt hjälpsam. Men ja, igår var en dag och efter blogget färgade jag mitt dumma hår. Det är nu lila igen, hoppas jag åtminstone, och när jag var klar med det åkte jag till Skogis! Vi jobbade ihop hemma hos henne och jag fick en del gjort, och sen åt vi färdig chokladpudding (alltså inte pulver utan sån i burk) och pratade om bisexuella som tror att det finns en hemlig kod för att ragga på tjejer, babyshowers, folk som umgås med föräldrar men tvingar dem att låtsas att de inte har barn (hur är man ens en människa då!) och annat pladdrigt. Det var verkligen som att öppna rant-ventilerna på oss båda in the best way! Jag vågade få ur mig "duuu jag måste äta nåt innan jag åker", så Skogis fixade fiskpinnar med pommes till mig. Hon är bäst och det var så gooottt. Vi pratade då om Katarina Bredov (bredow? lol jag blev osäker nu) och bestämde att vi ska ha en bokcirkel med hennes bokar! Det kommer bli så otroligt kul och mysligt!
 
Sen åkte jag därifrån för att repa med kören, för såklart ska saras bröllop ha en kör. Vi var bara fem som repade, men det funkade det med och jag kämpade mig igenom låten. Fan vad jag är obra på stämmor men aja det funkade typ. Den andra sopranen var något av en karaktär och vi skrattade mycket åt "det är ju mycket lättare när man gör rätt, varför gör man inte det oftare?", "tycker du om att andas?" och andra knäppigheter. Och det blir nog bra med låten ändå. Sen kom jag hem, sov och idag har jag lyssnat på ny musik och drällt och packat saker som ska till lokalen. Snart ska jag även packa mig själv så jag kan åka till lokalen. Ses kanske imorgon innan bröllopet annars på söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0