If you wanna fall in love forever, find it after dark

Rubriklåt: here comes the night med Agnes, en redig dänga som jag och mamma var kränkta över att de har slutat spela på radion så vi spelade den själva. Det blev Agnes-party in the house!
 
Hallå hej! Jag är jättetrött och har varit ångig hela dagen, men jag ska blåga om min gårdag som var mycket bättre. Då åkte jag till exempel till Nova med pappa och åt lunch (jättttegod spetta) och köpte hårfärg, men min fanns inte så jag köpte en annan. Hoppas mitt hår hanterar den. Jag kommer se ut som fan på lördag annars och det kommer så att säga inte bli bra. Men nåt lila mög hittade jag.
 
Sen på eftermiddagen gick jag och fikade med mormor. Vi satt på ramklints och catchade up om allt som hänt sen sist, när mormor såg en katt i sitt hem som inte var där (hon hade inte vaknat ordentligt) och såklart mycket om lördag. Vi gick till saluhallen och köpte fisk till mormor (hon skulle ha mansfrämmat, men "det är ingenting mellan oss" som hon sa) och sen ville vi sitta på en bänk i solen. "vill du ha en glass?" frågade mormor fast vi precis hade fikat, och alltså...ja. Så jag åt dumle-glass och vi satt på en bänk och solade, och sen gick vi hit igen. Efter ett tag kom Jonathan (benjamins bror) och vi repade inför lördag, och jag tror det blir bra! fan hörni jag ska sjunga på min systers bröllop min syster ska gifta sig can not handle. Men ja, när han gick åt jag och pappa middag och tittade på metal-dokumentär, och alltså så söta alla var! särskilt norrlänningarna för det är de alltid. Vi dömde ut allt icke-melodiskt och underhölls av alla metalgrabbar, och ikväll ska vi se del fyra jag längtar. Och det var dagen igår, och idag har jag mest chillat. Ses imorgon säkert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0