In the sea that's painted black, creatures lurk below the deck but you're a king and I'm a lionheart

Rubriklåt: King and lionheart med of monsters and men, som vi lyssnade på igår och jag älskar att de får black och deck att rimma för de uttalar alla e som a
 
Hallå gänget! Visst känns det som om jag bloggar heeela tiden nu? Det gör jag inte, men det är så små inlägg så det känns så. Men igår blev en så bra kväll! Vi gjorde (halvfabrikats-)pannbiffar med potatis och gräddsås, så jävla dooott. "Det smakar skolmat! ...det är bra alltså", sa jag. Vi tittade på mer dahmer och blev inte lika äcklade den här gången, mer obehagade. Allt är så jävla creepy i den och de borde fan få pris.
 
Sen bakade vi! Jag satte igång of monsters and mens debutskiva, min bästa höstskiva, och så bakade vi rocky road-kakor. Fast mest bakade jag! Jag vill typ egentligen inte blogga om mina mat-framsteg, för det känns pinsamt, men jag gör det ändå för jag är också stolt. Så jag mätte upp grejer i töntiga cup-mått (för det är tramsiga amerikanska recept), klippte marsmallows, skar choklad och sjöng la la la och hey och sånt till skivan hela tiden. Det blev goda kakor, om än jävligt fula, och det är en sorg att de redan är slut. Sen läste jag mer bok och skrev med Tilda, och kvällen slutade på topp med...att Ester kissade på min sko. Fuck you Ester. Så den är i tvättmaskinen nu vilket ju är märkligt i sig. Och det var allt, för såklart har inget mer hänt idag, men imorgon kommer det finns mer att blåga om! Äntligen ska saker pågå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0