Jag tänker på dig och går med ett leende genom staden och som alla vet så smittar goda vibbar av sig

Rubriklåt: När du ler med Antonio D, som vi ska sjunga med kören på bröllopet! Som är idag!
Ex: Okej jag fick serri en hjärtattack för jag trodde att det var C! Korkat av mig för du skrev som du och jag kallade dig ex i texten lol. Apology accepted little one!
 
Idaaaag är det bröllop! Min syrra ska gifta siiig! Det är så sjukt! Jag är inte så nervös än, mest pepp på hur kul det ska bli. Och igår efter blogget hängde vi i lokalen och folk dukade och fixade. Jag satt mest på en stol och drack cola, läste bok och frös ihjäl för alltså det är kallllt där. "är det kallt i lokalen?" har varit ett skämt i flera dagar och alltså det är verkligen rövkallt i lokalen! Men efter några timmar kom kören och vi körde gärnet. Höjdpunkten var när Elvira hamnade lite efter och försvarade sig såhär till mig:
"Det är lite reggae. Man släpar efter lite med grejer. Livet, ekonomin, tonerna..."
Vi skrattade lite för mycket och det var dåligt för vi skulle sjunga. Men det var mysligt och det kommer nog bli bra! Sen åkte vi hem och dääär var Stellibelli! Äntligeeen! Jag kramade sönder henne och vi åt spagetti och sen tittade vi på alla mot alla. Vi fnittrade mycket åt frågan om myndigheter på b ("bordsmyndigheten, de bestämmer över alla bord!") och allt var bra men lite stressigt för mamma flög omkring och fixade saker. Nu är hon i lokalen igen och vid 09 dundrade vår kära brud in, hon skulle tydligen sminka sig här. Det visste inte vi, men vi lyssnade på dängor som skulle in i mingellistan (man måste ju ha en spellista till minglet!) och tramsade. Stella var i chock över hur crazy Sara var och jag känner bara...välkommen till Sara. Så, det är vad som pågår, och alltså iiiiiiiiiii idag gifter de sig! Jag är så jävla jävla hype!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0