Ooo sometimes I get a good feeling

Rubriklåt: Good feeling med flow ridah, som vi dansade gärnet till igår. Sen kom det en svensk låt och jag minns att jag tänkte att artisten var Sveriges flow ridah, men nu kommer jag inte på vem fan det var! Vilket gör mig sur!
(skrivet runt 21)
 
Hej från tåget! Snaaaaart är jag hemma och det är tur för jag håller på att dö trötthetsdöden. Och nu blir det bröllopsbloggning! Saga skulle gifta sig dammit! Jag och Skogis (min +1 for the day) möttes och gick till klosterkyrkan, aka min favoritkyrka, där vigseln skulle vara. Det var en riktigt fin vigsel, med bra psalmer (Skogis sjöng så fint <3) och fin cello-musik och sånt. Och Saga hade en så fiiin brudklänning med pärlor! jag vill också ha pärlor på klänningen när jag gifter mig!
 
Vi väntade vid kyrkan i hundra år sen och catchade up om allt möjligt som har hänt oss, och sen åkte vi gemensamt till Mossdala gård. Busschauffören (som var jättesöt) trodde inte att han kunde köra dit på de jättesmå vägarna, men han klarade det och hela bussen jublade när han tog den skarpa svängen. När vi kom fram fick vi en fancy gin-drink och sen bubbel och tårta! Det var amazing! Skogis gav servitrisen komplimanger för sitt smink så vi fick jättemycket bubbel och två ladies vi skulle sitta med joinade oss. Vi babblade om talsynteser (Skogis jobbar med det sjukt nog), författarskolan och annat jox, och sen var det middag. Tal hölls, vi åt märkliga matar som oftast var goda (efterrätten var! mmmmm!) och vi bara pratade om allt möjligt. Men sen blev det mer fest och till exempel hände följande:
-Jag råkade outa att en tjej hade ett förhållande med en gift man. Woops.
-En annan tjej pratade om astrologi och jag sa "du är inte straight va?" det var hon inte och jag frågade hur hon var queer. "jag är bisexuell, alltså det minst queera" vilket var jättesorgligt! Jag kramade henne och sa neeeej du är jättequeer ju! :(
-Jag hamnade av en slump med två ladies som båda hade honkatter som de trodde var hanar, precis som jag. Så weird.
-Vi dansade till alla möjliga låtar och skriksjöng så högt vi bara orkade. Det var amazing!
-Vi hade helt enkelt svinkul, men blev trötta och fulla, så vi åkte hem vid ett. Då stupade jag i säng efter mycket hicka.
 
Idag har jag varit helt utmattad, men jag har fikat med mormor och Cia och sen har jag suttit på det här jävla tåget i hundra tusen år. Men snaaaaart kom

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0