Please don't take my sunshine away

Rubriklåt: You are my sunshine med en massa jävla folk, men vi tog vår form från versionen med Christina Perri, som jag sjöng på bröllopet
 
Så, nu kanske det är dags. Jag har inte orkat blogga än, men nu är det väl dags att ta tag i det. Så, alltså, i lördags blev min syrra fru! Fru Sara! Och det var så fint! Jag sjöng när de gick in och det gick väl bra, sen sjöng Fredrik honest to god opera, Agnes (inte min agnes obs) läste en fin dikt och grät samtidigt och sen! sen sjöng kören! Benjamin började gråta när vi sjöng och det fick alla att tappa det, vilket var lite kul för jag fattade ingenting. Men det var en så bra vigsel! Sen var det mingel och vi hängde med kusinerna och deras boys. Det var mysligt och sånt i guess.
 
Sen var det middag! Och tal! Mammas och pappas tal var awesome, mitt tal gick bra, alla kompistal var amazing och jag lärde mig mycket nytt om Sara som jag verkligen känner att vi måste prata om. Vi åt god mat och pratade med våra bordsmänniskor, vilket mest gick ut på att jag försökte förstå norska. Så just middagen har jag inte så mycket att berätta om, märker jag nu, men sen var det dans! Oooch de hade en popcornmaskin! Bästa som hänt! Stella dansade till kung i baren och det var det bästa jag sett (hon älskar tydligen den låten?) och sen hade jag dansparty med en dude jag inte kände. Han ropade "jag har hört rykten om att du kan skriva böcker?" och jag ba "det kan jag!" han svarade "like a bitch alltså!" ...okej. Jag sjöng hela alla vill till himlen med honom som hypeman och där någonstans rann all min energi ur mig. Så då var jag helt slut, men vi skulle vänta tills mamma och pappa åkte hem för vi skulle åka med dem. Men plötsligt skulle de stanna längre i lokalen och vi höll fan på att dö, så vi åkte taxi hem...fast pappa hade bokat den till fel adress. Vi kämpade fan på.
 
Efter typ fyra timmars sömn stapplade vi iväg till tåget och sen vi kom hem har det inte hänt mycket. Jag har sovit otroliga! mängder, vi har goslat med varandra och kattorna, det är nog typ det. Så det blev inte ett så spännande inlägg, men alltså de är gifta nu. Det är så jävla magiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0