alla glittriga fester, det finns bättre när jag tänker efter

Rubriklåt: Det lilla med Linnea Henriksson
 
haj haj från balkongsolen! Här steker jag mig och svettas gärnet som man bör. Samtidigt frostar Stella av frysen så det skramlar och knakar lite hela tiden. Jag lyssnar på kafferepet men måste snart börja läsa boken till min bokklubb imorgon...för jag kan ha råkat lova Sara att ha en bokklubb wooops. Så jag läser såklart boken på 24 timmar för annars är man väl ändå en pleb.
 
Men igår var det priiiide! Vi åkte iväg och var lite trötta men också hype. Vi krånglade oss in, men när jag stod i kön insåg jag: han den ena norén-broren spelade och ja just fan han spelar ju sweet jackie. så jag fick i alla fall höra sweet jackie, om så bara från kön :( men ändån. Vi kom in, kollade på konst och fick glitter i ansiktena (<3) och sen mötte vi upp Onna och hennes kompis Linnea i ett tält. De hade popcorn och saft och bänkar, kingigt! Vi pratade om Onnas nya lägenhet och framför allt hennes eventuella ragg, och Uni (som jobbar på uss och som Onna känner via rfsl tror jag) anslöt också. Vi gick till scenen och hamnade typ allra längst fram, för det var dags för Linnea Henriksson! Iiiii! Och seriöst hon var så fucking jävla bra. Hon började med rubriklåten, fast hon sa att hon borde sjungit alla andra glittriga fester för pride är viktigt och en glittrig fest. Och sen bara slaktade hon. Det blev otroliga höga toner, en hel publik som skrek lyckligare nu, nya låtar som alla är fantastiska och halmstad som avslutning med trumsolo, kanon-sång (alltså inte kanon som i bra utan som i att de sjöng i kanon!) och bara en sån jävla feeest. Hon är så bra och har så bra arr och jag och Onna tappade det i synk. Magic.
 
Onna och Linnea gick, men jag och Stella ville ha churros och Uni hängde på. Så vi åt churros med chokladsås som var så fucking gott och pratade om cishets som frågar riktigt konstiga saker och misslyckas med att vara transfoba, så jävla trevlig stund. Vi tog sen en uber hem som var jättesvår att hitta, men väl hemma vilade vi och var glada. Idag har vi sovit och frostat av, så Stella kastade en pigelin på mig innan och ba nu får du äta upp de här! Det var fem kvar så det vetefan om jag klarar men I can try. Så, glass ska ätas och bok ska läsas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0