what use is love if it always passes?

Rubriklåt: Cassandra med Emmy the great, från veckans cirkelskiva och också den andra rubriklåten i år som heter så, sjukt
 
Haj haj här sitter vi och ska snart sova för vi ska upp kräktidigt imorgon för att jag ska till skåneland. "äntligen", tänker ni, "nu kanske hon har något mer att berätta nrä hon är i Lund!" det hoppas jag med. Vi lyssnar på kafferepet och hörde precis en historia om en ikonisk lebba...som tyvärr superbajsade på sin crush. Vi blev helt förkrossade! Buuuu! Det påminner mig om att jag måste berätta om mitt och Stellas mörd-trauma från i måndags. Veckans vad blir det för mord är truly the wooorst! Det är en kille som är vidrig med ett lik och vi skrek i högan sky. Jag mådde så dåligt av detta att det är sjukt.
 
Anyhow, vi har haft det bra idag. Boendestödet kom och sen fixade vi och donade, och jag tog mig ut ur huset...hela vägen till husby centrum. Vi handlade och pantade och sånt, och märkte att torget har slutat sälja persikor! hur ska Stella överleva utan persikor resten av året? Hade typ glömt att hon brukar få klara sig utan faktiskt. Sen när vi kom hem hade jag svinont i huvudet, men vi åt fiskpinnar och sen poddade vi. Min värk gav med sig och jag kan teasa om att vi pratar om våra bästa bandnamn och det blir jävligt kul. Men ja, det var denna dag, nej just det jag pratade med Lilla och var hennes relationsterapeut. Jag ska starta en podd där folk med issues får skicka in relationsproblem och den ska heta "trigger eller flagga?" för det är ju det man undrar: Är det jag som blir triggad av hen fast hen är snäll eller är det hen som är dum och visar röda flaggor galore? Det går fan inte att veta! Jag landade dock på trigger i detta fall, efter en del efterforskningar lol. Och det var allt från denna onsdag, och imorgon är jag fan i mig i Lund! Ses då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0