You haven't seen nothing til you've seen an English girl drink

Rubriklåt: Mermaids med Florence + the machine, kanske den bästa låten i år? Att skrika ut rubrikraden är min favoritgrej fast jag inte är engelsk haha
 
Hej från lilla soffan! Vi lyssnar på "alternative 80s mix", så just nu siouxzie and the banshees, hoppas ni uppskattar mina försök att stava det. Henrik sminkar sig, för hen "råkade se ut som en e-boy och måste leva upp till det", rimligt. Men vi spolar tillbaka till igår, och först var det ju fotboll! Jag och mamma har bildat fotbollsgänget, pappa får inte vara mä. Vi var väldigt hype på när folk gjorde mål och ropade "fotbollsgängeeeet" lite hela tiden. Fast sen duschade jag när matchen slutade, otroligt orutinerat! Så mamma fick skrika genom dörren att vi vannnnn! Hype!
 
Dagen gick och på eftermiddagen kom Lilla! Mamma och pappa åkte mot Helsingborg och vi tramsade, drack vin i stora mängder (jag blir mobbad för det idag) och lyssnade såklart på musik. (Nu härmade pappa synthen i running up that hill. Det var rimligt.) Vi beställde mat från kryddan (!) och åt denna med stor pasion, och visade varandra låtar och sånt. Jag fick höra mer om hennes nya date och jag är hittills positiv! Sjukt! Men när vi som bäst satt där och gastade kom en Henrik, wiiiiii! De var söta och bondade om olika grajor, jag åt mest muffins lol. Och det var så jävla mysligt allting! Förutom då att Lilla bad Henrik om ursäkt typ 80 gånger fast hon inte hade gjort nåt. Du är ba lilla, du behöver inte ursäkta dig för ditt liv faktsikt! Så vi hade en svinbra kväll och sen sov jag som en full anka, fast jag vaknade tidigt och var bakis. Tramsigt tyckte jag, så jag tvingade mig själv att somna om och nu mår jag bra och har kursen inställd på Malmö! Hyyype!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0