You're sweeping up the flies and you've been vacuuming the flies, and you lay down every night next to a goddamn liar

Rubriklåt: When you're wrong med Brandi Carlile, for truly no reason
 
Haj haj nu är helgen slut. Inte för att jag bryr mig nämnvärt men ändån. Det har inte hänt så jävla mycket va, men till exempel detta:
-Jag har plöjt bokklubbsboken i en rasande fart. Stella frågade "hur går det?" och jag svarade direkt med hur det gick för huvudpersonen...hon menade för mig.
-Igår natt runt 02 hamnade vi i en hetsk diskussion om slutet på en Katarina Bredov-bok och det slutade med att vi fick slå upp det aktuella och läsa högt. Stella hade rätt om texten, men jag hävdar ändå att jag har rätt om själva helheten. Mitt bevismaterial fanns dock gömt i en annan bok som vi inte hade tillgänglig så jag får väl erkänna mig besegrad...fast jag vägrar!
-Idag hade jag och Sara alltså bokklubbsmöte. Vi diskuterade karaktärerna, skånska orter, "för mycket closure" och ett syftningsfel som helt förändrade Saras läsning av en viktig scen. redaktören hade inte gjort sitt jobb där.
-Sen kom Stella hem från ärendegörning med lösgodis och päronsoda! Det fanns päronsoda på ica som inte var icas egna iiiii!
-Ikväll har det åskat som fan och min åskunge (som jag kallar Stella nu) gick helt bananas. Hon älskar åska me
-Jag är trött och det har inte hänt någonting mer i mitt lilla lilla liv. Det går rykten om att jag ska lämna hemmet imorgon men jag kan inte lova nåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0