Hosta, dricka, kissa

Japp, stark rubrik, men det är mitt mantra nu. Igår fyllde jag en 1,5-litersflaska fem gånger, så jag drack sex liter vatten och lite till. Idag har jag druckit fyra och en halv liter tror jag. Det är så fucking mycket vatten yall ni förstår inte! Och då måste man alltså kissa hela hela tiden, så det är ett jävla spring på mig. "Jag vill inte kissa igen det är så tråkigt!" skriker jag ibland. Men mest hostar jag, jättemycket. Konstant. Och när jag inte hostar berättar jag extremt detaljerat om min hosta för Stella. Idag har det varit ett annorlunda sorts slem till exempel. Jag tror det är bra.
 
Men jag har också varit hos läkaren woop woop. Det var en seriös crazy in the head läkare. Han lyssnade på mina lungor och sprang iväg direkt efter, så vad han hörde fick jag inte veta, men han skrev ut antibiotika woop woop. Oklart vad den ens gör men ändå. Oooch såklart fick jag molipect för vad ska man ens göra för att få cocillana i det här jävla fittlivet? Det suger!
 
Det andra som har hänt är julavslutning med mina besties på skrivkursen! De hade skrivit riktigt kingiga uppgifter och sen hade vi en skrivövning som alla skrev riktigt ikoniskt på. Jag skrev väl okej för ja jag skrev också wooop. Och alltså hur ska jag inte ha kurs med mina besties hela tiden längre? Jag kommer ju inte överleva hallå! Men det är det som har hänt, Stella har varit på två olika julfiranden med familjen men här har jag suttit och hostat ihjäl. Stackars maj. Omg nu fick jag en jättegod bit choklad från julfirandet amamamam! Jag vill äta hundra såna! Men ja det var allt, ses...imorgon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0