Och har jag otur vanligtvis så vann jag ändå första pris dagen jag fick dig

 
rubriklåt: 1:a pris med miss li, typ den enda av hennes svenska låtar jag gillar och dessutom vann jag typ första pris, för...
 
...jag har färdtjänst! Wiiiii! Fattar ni? Jag kan åka vart jag vill, när jag vill, nästan! Paaaarty! Jag ska fira med alla jag känner i ett konstant fir! Nu kommer jag visserligen bo i stockholm längre än jag tänkte, men...ändå!
 
Men ja, igår var en dag och då visste jag inte detta. Då sov jag stabila tolv timmar (med avbrott för ägg) och sen hade jag väl ett rätt tråkigt liv. Mest hostade jag, för jag har fått den sjukaste hostan of all time. två veckor efter min senaste sjukdom. Grattis till mig. Så jag kämpar på lol. Men på kvällen gick vi till john scott (aka ansiktspuben) för quiz! Där träffade vi Sara och Benjamin och vi åt mat (extremt rött kött dock), catchade up och quizade såklart. Vi tyckte att det gick lite sådär, men vi kom trea! sjukt! Vi kämpade med låttexter och höll på, men mest kunde jag inget faktiskt. Och ja, idag har jag hostat och fått färdtjänst, så det är ett stort glapp lol. nu ska jag vila lite, för jag är helt slut och robert kommer om några timmar. ha det bra och fira min färdtjänst allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0