And we were gonna bury our ex-lovers and their ghosts, baby we were made of gold

Rubriklåt: the treehouse song med Ane Brun, låten jag hörde när jag gick från Lilla idag och också jag tror jag drömde om den inatt?
 
Hallå från sveriges absolut tröttaste memm! Jag känner mig typ som nåt skräp som spolats upp från havet eller nåt, men mår ändå ganska bra skulle jag ändå säga. Och jag ska berätta om min jättemysliga tid med lilla! Vi möttes på family pub, vårt absolut bästa sunkhak och det gjorde oss icke besvikna! Vi hamnade bredvid en kille och en tjej som vi blev bästisar med och det var så jävla trevligt. Killen köpte vin till oss (!) och tjejens skratt var enligt lilla det bästa i hennes liv. Vi skrattade och tramsade med dem en hel massa och också bara med varandra, som det ska vara. Vi åt pizza och lekte "ha eller va" och tramsade och drack white russian och hängde mer med våra bästisar. Det var drömmen! Family pub forever!
 
Vi åkte hem, boxvinade gärnet och hade det så jävla bra. Vi åt eminenta chokladbollar med mycket bayleys i och skrattade mycket, men hade också en märklig terapi-session där jag ställde jättesvåra frågor och typ helt emotionellt kopplade bort mig själv? Jag borde va terapeut tycker jag. Det tycker jag inte men ändå. Vi tittade djupt i glasen och det märktes tydligt när jag försökte lighten the mood med en runda gissa fråga tänka. Jag tänkte på en person och Lilla gissade på Miley cyrus, och verkligen en minut senare gjorde hon det igen. Sen typ tio minuter senare skrattade jag för jag kom att tänka på att hon gissade på miley två gånger och hon bara "va? gjorde jag?" då viste jag att kvällen så att säga had come to an end haha.
 
Idag vaknade vi från konstiga drömmar och efter lite kamp bestämde Lilla sig på att göra äggröra. Den var goood och vi lyssnade på myslåtar och drällde en stund, och sen åkte jag hem. Fattar ni att jag inte får träffa henne förrän om typ två månader? Det är ju omöjligt! Men jag tänker faktiskt fuska, så resten av dagen får ni höra om när jag kommer hem bannemig! Sömnen kallar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0