Jag vill ha en ny gitarr och jag vill ha ett nytt liv

Rubriklåt: Nyårsballad med skator, en väldigt fin vinterlåt som vi hörde idag och vi har konstaterat att hon sjunger exakt som jag när jag tramsar fast seriöst
 
Hallå hej Henrik är hääär! Vi är blessed! Hen kom imorse och vi somnade direkt igen, eller jag och Henrik gjorde, Stella var vaken som en jävla tönt. Men vi andra tog oss upp så småningom och tittade på vintergatan och drällde, och fick presangeeeer! Henrik hade gjort en snigel-kopp till mig i keramik och också alla våra tre katter! Ester är särskilt lik tydligen och Sherlock chockade hens klass för det var en så tjock katt. Hen fick visa bild på the real sherlock och de ba aaahaaa ja damn right. Men alltså de är så fiiina I can not!
 
Jag och Henrik släpade oss till ica i regnet och köpte kräm och flädercider och sånt vi måste ha när vi hänger, och sen lyssnade vi på musik och vibeade en massa som man ska. Och sen var det på spåret-final och jävlar i gatan vad dåliga vi var! Det var verkligen otroligt dåligt! Men Helen Sjöholm var queen såklart och själva lagen var mycket smartare än vi. Det är ju tur det. Vi har sen tramsat mer och hållit på och ätit chips och sånt, och alltså jag är så genomlycklig när Henrik är här. Det är så tryggt och mjukt och bra. Och jag ska väl ta och sova nu kanske, för jag är orimligt trött. Tydligen jobbigt att drälla lol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0