He says I'm his favorite, yeah I fucking better be

Rubriklåt: Unpunishable med Ethel Cain, sjukt nog bland de minst obehagliga Ethel-låtarna...och den är ändå ganska depraved
 
Hej och hallå! Jag är trött och lite lagom hängig, men ska väl hålla er uppdaterade för om jag inte blågar tolkas det som om jag mår jättedåligt...vilket inte är jättekonstigt för det brukar vara exakt så lol. Fast det var väl ganska länge sen jag obloggade tror jag? Känns mer och mer som en omöjlig sak att göra. Liksom förr kunde jag åka bort och bara inte blogga på en vecka? Nutida Emma could never! Anyway...igår fortsatte väl och vi åt Stellas berömda kyckling. Den var så goood! Det kan iofs bero på att jag var så hungrig att jag kastade i mig bröd utan pålägg som förrätt lol. Men kycklingen är alltid jättegod för hon är kycklingdrottning. Vi tittade på lite dokumentär, tramsade och lyssnade på mord, och det var den kvällen.
 
Idag har vi chillat supermycket as we do, men på kvällen åkte vi till Kista. Vi åt middag på brödernas och det var svingott som vanligt, för vi älskar brödernas. Hoppas det kommer kunna fortsätta vara öppet men jag tvivlar helt ärligt. Och ja, nu är vi hemma igen och det här var ju inte så spännande. jag har läst harry potter och varit lite hängig som sagt, men snart ska vi nog sova. Sova är typ det enda jag är bra på nowadays...sova och sitta i solen. Det räcker väl rätt långt ändå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0