Time doesn't take long, three kids up and gone, I wasn't expecting that

Rubriklåt: I wasn't expecting that med Jamie Lawson, en fin låt som vi hörde idag när vi lagade mat. Mamma tappade grejer, jag sjöng "I wasn't expecting that" och hon sa "me neither" <3
 
Hallå igen! Jag ska sova egentligen, men jag somnar ej, så ska blåga om vår matlagnings- och fixardag. Pappa och jag satte genast igång med att skala potatis, för här skulle det bli mos, och Stella och mamma tog sig ann klädkammaren. Det är tydligen jättefint där nu säger Stella. I wouldn't know. Vi åt lunch och sen fortsatte vi med massa mer mat! Det blev allt som allt kyckling med mos, korvstroganoff och lasagne. Sexton matlådor! Sexton! Jag skar korv och sjöng florence med stor inlevelse, pappa var in a zone, mamma letade upp nya uppgifter hela tiden och Stella kämpade som ett djur med the klädkammare. Sen lyfte Stella och pappa iväg torktumlare och tvättmaskin, för imorgon kommer den nya tvättmaskinen! Det var ganska nasty bakom tvättmaskinen kan jag meddela, men ja tro fan att det är. Så vi hann fan med både det ena och det andra!
 
Såklart vilade vi en massa när de hade gått, men på kvällen åt vi lasagne (och nej, det räknades inte in i de sexton matlådorna, så vi har alla kvar) och sen överraskade vi oss själva med att baka chokladbollar. De blev jättemgagoda och jag längtar tills jag ska äta upp dem imorgon amamam! Så det var en regäl fixardag idag och jag mår så jävla bra av det. Men nu ska jag fan sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0