Korv är ett vedertaget ord

Hallå från London! Jag är så trött att det knappt går att formulera en tanke men här ska det blågas. Vi är i världens minsta hotellrum och dricker te och snart ska vi sova. Det behöööver vi. Men imorse tog vi oss alltså iväg till arlanda och Stella kingade oss igenom flygplatsen. Jag är mycket imponerad för alltså I could never. Vi drällde på flygplatsen en jävla stund och sen fick vi äntligen flyga. Stella var allmänt unhinged och det såg man såhär:
Random kille till oss: Hello, do you speak Swedish?
Stella: No.
*senare när vi går på planet*
Kvinna till sitt sällskap: Vilka platser har ni?
Stella: ...tio?
Till hennes försvar såg det verkligen ut som om den ladyn pratade med oss. Still cute tho.
 
Vi kom fram och mötte upp resten av familjen. Det var ju tågstrejk så vi åkte taxi in till stan jätttelänge och där kom rubriken.
Jag om en låt på radion: Det är en banger!
Pappa: Säg inte banger här, folk kommer tro att du menar korv.
Sara: Nää, det är ju ett vedertaget ord!
Benjamin: Korv? ja, korv är ett vedertaget ord...
Vi kom fram och stiftade bekantskap med vårt konstiga hotell. Fucking engelska hus bygg bättre challenge. Det är sinnessjuka trappor som jag knappt kan gå i, tre dessutom, och världens minsta rum som sagt. Men vi gick runt i området och hamnade på en bar som också var ett bibliotek (what), som var myslig och "trendig" som Sara sa. Vi åt sen middag på ett italienskt place och det var väldigt mysigt, vi var nästan själva på nedervåningen så vi kallade det vårt privata rum. Vi hann med en öl (hallonöl <3) och pinball på brew dog, men sen vare dags!
 
Vi skulle ju på nån jävla show, men vi visste inte vad. Det var något roligt visste vi, men inte mer. Det visade sig vara en standup-kille som...var jätteblind! Hyyype! Och det var en riktigt bra show! Han hade absolut sett tidigare and it showed, men han hade många bra poänger både om blindgrejs och annat grejs. Framför allt sa han att han ofta upptäckte att folk inte var vita. Biggest mood! Har hänt mig hundra gånger minst. Men ja, det var en bra tid och nu är vi tillbaka på hotellet. Jag är så drained att jag typ skakar men ajaaaa det går nog jättebra att gå upp imorgon! Let's gooo lajva frisk är kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0