Skam, skam på torra land

Rubriklåt: Farväl leguan med Björn Rosenström, en jävla dänga som vi sjöng igår, framför allt rubrikraden som är jätteskön att sjunga
 
Hej från en kraschad Emma! Jag är helt och hållet utmattad och har verkligen haft ångest hela dagen idag pga detta. Jag har sovit till 13:20 och sen bara typ stapplat omkring och sluddrat av trötthet. Det är...inte helt rimligt tror jag. Men igår var en mysig liten dag för vi åkte till Onna och firade hennes fölsedag! Vi fick jättegoda tårtor och det kom ett gäng för blindkackel och skvaller. Vi var förtjusta över att det går åt helvete för äckliga gubbar (folk hade otroliga scoops i ämnet) och alla roastade varandra lite laom. Höjdpunkten var denna:
Dess: Jag brukade vara en sympatisk människa!
Onna (med enormt eftertryck): Nääee.
Hon hade belägg för sitt case kan jag säga. Fast sen sa Dess att jag äger så jag känner ändå att hon är lite halvsympatisk. ;)
 
Folket gick och jag och Lilla stannade och drällde. Vi sjöng på tramslåtar som rubriklåten, mindes kryssningshistorier (seriöst när jag och Onna var på kryssning är en hel saga) och åt minibaguetter med otrolig passion för vi var jättehungriga trots all tårta. Jag fick dessutom päronsoda så jag var jättelycklig! Jag älskar päronsoda visste ni deeet? Det tror jag ni visste. Så det var jättemysligt och på kvällen åkte jag hem, men lämnade kvar Lilla för hennes tåg åkte jättetidigt imorse. Det var tur för då kunde jag sova typ tills hon kom hem till malmö lol. Och må sämst, som jag sa. Mennnn snart ska jag sova som en sten ett tag och det kommer kanske hjälpa, vem vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0