Don't fall away from me

Rubriklåt: I, carrion (icarion) med Hozier
 
Okej jag tänkte blogga typ i eftermiddags men det blev inget så jag bloggar om gårdagens äventyr nu istället. För då var det ju dags för konsert! Vi åkte till globen och åt middag på brödernas, och efter en stund kom Alice och hennes mamma och joinade oss! De skulle också se konserten så vi sammanstrålade för vin och häng. Mamman var jättemysig och vi pratade om våra bästa skämt, deras fantastiska kompis som hade köpt vin och choklad till deras hotell (!) och allt fruktansvärt de varit med om de senaste dagarna, vilket verkligen var a lot, men de var roliga om det och vi hade väldigt kul. Hade lätt kunnat sitta där hela kvällen och pladdra med dem. Alice forever!
 
Men det var showtime! Vi gjorde misstaget att inte gå på toa på restaurangen som idioter, så vi stod i den lååånga kön och samtidigt började förbandet. Jag fick ett smärre meltdown och blev så stressad att jag tuggade på snöret till min käpp, så eh jag är en normal person. Men vi fick till slut komma in och då satt några jävla spån på våra platser! Och när de upptäckte det vägrade de flytta på sina rövar innan de hade hittat vart de skulle gå, så vi fick bara stå där och vänta. Vi mådde obra. Men liiite fick vi se av förbandet, the last dinner party, och vi tror att det var ett lebb-band! Åtminstone någon i bandet var lebba tror vi! I pausen hypade vi paret framför oss där den ena (som gav otroligt ickebinära vibes) hade ett örhänge som var ett mini-mossterrarium och jag hypade att de spelade stick season som pausmusik, och sen var det hozier! Såhär var det:
-Tre av körsångerskorna fick solobitar. Tre! Vi är kära i dem. Stella är mest kär i den rödhåriga och jag är kär i Larissa. Hon spelar cello.
-Rubriklåten och cherry wine var så fina och akustiska och meeep!
-Att höra en publik sjunga take me to church är...en resa.
-De nya låtarna är så sjuka! Har absolut underskattat dem!
-Han mellansnackade så satans gulligt. Och irländskt. Älskar.
-Att kyssa sin tjej till work song live är en speciell upplevelse yall. Fast någon svimmade. Det var slorgligt!
 
Vi åkte hem och eftersom vi körde kunde vi åkte till MCDonalds och köpa nuggets. Så vi satt i bilen och åt nuggets och filmade en konstig vlogg till vår patreon. Det blev väldigt genuint och alla borde bli patreons för att titta för vi är roliga och märkliga. Så vi kom hem, läste klart vår töntiga bok och sov. Och idag har vi mest sovit, men på kvällen åt vi tacos och läste en dålig bok till. Den var jättekort så vi läste hela nu. Den var absurd! Det var basically erotica, men ibland hashtag feminism och ibland jättegrova övergrepp (med flit alltså, inte typ fifty shades style), och ibland helt wild scener...typ plötsligt hade huvudpersonen en syrra och de hade en jättetoxic relation som vi aldrig fick höra om innan eller efter? Plötsligt låg hon med sin kvinnliga bestie och inget mer hände med det? Och vi fick basically läsa om ett helt liv fast i små chunks, vilket typ var snyggt, men jag har så många frågor! Vi fick basically inte veta nånting! Jag förstår ingentiiing! Så nu har jag ont i huvet och kan inte sluta tänka på det, och det är sent och vi borde sova men det vill vi inte lol. Men vi har haft det bra som ni ser, ses imorgon säkert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0