it's a miracle you walk the earth alone, it's a miracle I stand beside you

Rubriklåt: It's a miracle med Crashdiet, en helt ärligt rätt dålig låt men jag hörde den idag och påmindes om att jag gillade den när jag var typ tio, och den har en mediantjävel!
 
Haj från hemma! Jag sitter här som en trött potatis och snart ska vi sova hoppas jag. Och jag ska berätta om vår sista tid i Göteborg! Efter blogget igår kom Olivers mamma och bröder, för att fira fölsedag. Vi åt en mycket god tårta (fryst alltså, men ändå amamam) och pratade om konstiga katter, hur mycket / lite vi gillar julen och lite blindgrejs som det ofta blir. De åkte igen och såklart såg vi mer heartstopper! nej vänta, jag glömde prata om innan blogget och då såg vi på spåret. Det är väl inte så viktigt, men jag måste berätta hur starka Olivers geografi-skills är. "Var ligger Dubai? Är det i Budapest? Är det ett land?" I love that.
 
Men ja, vi såg massa mer heartstopper. Nu har vi sett allt och det var sååå många känslor! Vi kom fram till att det fanns en (1) cishet karaktär, förutom folks mammor som knappt har en karaktär. Det var starkt tyckte vi. Oooch seven med taylor spelades i slutet meeep! Det var så lesbiskt och fint! Och under heartstopandet köpte vi mat från pizzerian (de har jättegoda pommes! Det måste jag komma ihåg!) och vi pausade också för att podda om en av de mest lesbiska artisterna of all time. Så ska det va! Och idag...idag har vi sovit, ätit och vilat, och sen har vi åkt hem. Det var en jättetråkig tågresa, men nu är vi hemma och trötta som ankor. Men också oroliga, för Ester gjorde ett jättekonstigt ljud innan när hon spann :( det lät jättehemskt! Hon har inte gjort det igen men vi var jätterädda! Rimligt osv. Men ja, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0