nu ska jag hitta den där jävla igelkotten!

Hej och hå, det var inte igår. Vänta, var det igår? Nä det var väl i måndags ändå. Och nu är det natten till torsdag, så kan det gå. Jag ska snart gå och lägga mig antar jag, men jag ska prata om vad som har hänt sen sist. Spoiler: inte ett skit. Förutom att jag har glömt att lyssna på mixen jag fick i cirkelen som jag lovade att göra ikväll! Det gör jag när jag vaknar jag looovar! Anyway, följande har pågått:
-Stella hade en vidrig natt och sov väl max två timmar. Stackars bebben.
-Vi har börjat läsa en ny dålig bok av samma författare. Den är inte lika katastrofalt dålig men vi har många upprörda känslor all the same.
-Stella har lagat sticky chicken och brutit ihop för att det blev fel. Jag tyckte att det smakade helt okej faktiskt. "Du vet ju inte om det är gott än", tröstade jag när hon satt och grät. Det hade hon inte tänkt på. Hon behövde nog mest äta.
-Igår lagade vi också mat och då stekte jag kött efter bästa förmåga. Jag kämpar för att nån jävla gång lära mig steka. Vi får väl se.
-Jag har lyssnat mycket på sune-podden. Snart har jag lyssnat klart och det är väl rimligt.
-Jag har haft super-mensvärk som nockade ut hela mig i eftermiddags. Det är så taskigt för numera får jag min värsta mensvärken när mensen tar slut? Seriöst what's up with this?
-Nu sitter jag här och äter stjärnor (amamam!), dricker julmust och har precis skrivit min egen skrivuppgift. Jag fick ordentlig feeling, så jag tror att det typ blev en okej text lol?
-Och det var allt, kära bloggbebbar. Ses imorgon säkert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0