Och jag tänker nästan aldrig på dig, men jag saknar dig nästan jämt

Rubriklåt: Honungsfjärden med Eddie Lövholm Eriksson, hela låten bygger upp till den där raden och det är alltid så satisfying
 
Hej från Sveriges utan tvekan tröttaste mem! Jag är så sönder ikväll det är helt sjukt. Fucking alkohol yall don't drink kids. Jag ska försöka blogga om mitt partajande, och jag åkte till uppsala för att hänga med linus igår! Jag åkte ett tåg som inte fanns (det stod en helt annan avgångstid på min biljett än sanningen) och när jag kom fram gick vi hem till honom. Vi pratade under promenaden om saker det borde finnas ord för och han gick igenom ett helt realityprogram för mig. Starkt content. Vi kom fram och blev superhälsade på av Kefas, deras hund som har blivit jättestor sen sist och klättrade en massa på mig. Bästa han. Linus fixade mat och jag och Sofie (hans festmö) mobbade honom en massa, som vi alltid gör, och sen åt vi mat och tittade på "förädarna", programmet han gick igenom. Det är ganska thrilling, så jag kanske måste kolla på det i fortsättningen. Vi hade sen tänkt gå ut men lät bli, för vi hade ju så jävla trevligt hemma. Vi drack moranisse fast som drink (det är en shot med blåbärssoppa och grejer), shottade (onödigt i efterhand), spelade och sjöng, berättade skvaller och sen spelade vi cards against humanity. Det var riktigt kul och konstigt, men kanske mest konstigt för att Linus började prata som Johan Persson hela tiden. Det blev orimligt. Kvällen avslutades med ett långt samtal om huruvida samhället borde finnas, jag tycker: inte. Linus "gillar lagar och regler". Töntigt.
 
Idag vaknade jag och mådde så jävla dåligt. Fyyy fan. Det blev lyckligtvis inget kräk, men nära nog. Jag kämpade mig upp och fick till slut i mig något att äta: Äpple. Det var så jävla jävla gott och jag skrek verkligen om hur mycket jag älskade äpplet, så nu är det #äppelbloggen här istället för #Päronbloggen. Sjukt. Jag tog mig iväg från uppsala och halvsov mig genom tåget, och till slut kom jag till rågsved och hängde med Onna. Vi lyssnade på hundra mord och åt köttfärssås och det var så mysligt och tryggt där. Men nu är jag hemma och har fått i mig pudding (amamam!) och nu ska jag sova. I typ hundra år. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0