Gubbar är kul, som jag brukar säga

Hallå från en solig balkong i Lund! Där ser ni, jag kan mjölka balkonginlägget en liiiten stund till genom att åka ner hit. Det blåser en massa, men solen värmer så jag inte bry. Ändå nice med en balkong som inte är nätad och inbygd, känns liksom som att vara ute på riktigt. Här står dessutom en eminent balkongsoffa, ingen plebig bänk som hos oss. Det går obs ine att få in någon annan möbel hos oss för det är så jävla smalt, så vi har en hård bänk (som stella fick gratis) och en drinkvagn som bord. It works men jag vill ha en ordentlig fin balkong nån gång! Då kanske man kan odla nåt...nä skoja Jossan skulle aldrig låta mig. Amamam spy spy säger hon då. Det hade jag inte varnat Stella för när vi flyttade upp, för jag har ju inga växter, så hon blev lite chockad när det började ätas på blad.
 
Nu har jag pratatom exakt ingenting ett tag, så eh, hej. Igår kom jag alltså hit och satt här ute, fikade på sockerbullar med pappa och hade det väldigt bra. På kvällen kom Sara och vi åt soppa och mikropannkakor (de var billiga så pappa fick feeling) och pratade om olika övergångar över spåren vid stationen (det var ett jävla tjat), oklar rasism och en massa annat som jag ine kommer ihåg. Jag och Sara hade sen bokklubb om fried green tomatoes och det visade sig att Sara inte hade en jävla aning om vilka några var och hur de var släkt, men tydligen visste jag det och kunde förklara vilket nästan är ännu sjukare. Vi diskuterade boken och försökte förstå vad fan vi hade läst, och det visade sig också att Sara hade missförstått det (uppenbara!) slutet. Mitt running gagg var sen att prata om hur vansinnigt dum i huvudet hon är, för jag är så snäll. Vi slet med att hitta en bok att läsa och tramsade om rubriken (Sara sa flera gångar att gubbar var kul, det är de tydligen), en gammal insändare i kp som Sara varit besatt av i mer än femton år men aldrig berättat om (jag kommer nu vara besatt i femton år till) och musikaler som Sara gillar nu, och sen när hon hade åkt hem försökte jag få in de saknade mentalist-avsnitten på min data. Det gick inte och vi förstod inte varför, men till slut insåg vi att det var min datorjävel som var full med skit. Typan. Men nu är det åtgärdat och jag fick med mig lite böcker också.
 
Idag vaknade jag av att någon ringde på dörren. Det ringer alltså aldrig någonsin på dörren här, för antingen ringer man på porttelefonen eller så har man nycklar. Turns out att Benjamin var mittemellan de här två alternativen och ringde på och den enda som förstod detta var jag. Det här var inte så spännande men jag var jätteförvirrad och ba eeeeh hej benjamin godnatt. (Han skulle lämna Haddock hos hunddagis Rävås) Det blev hursomhelst frukost och sådär, och sen sov jag som en sten till lunch för det behövde jag. Sen har jag lyssnat på kafferepet och drällt basically, och snart börjar dagens äventyr. Tror jag, det är oklart om jag ska till mormor snart eller inte. Hon mår jättedåligt :( så tänk på mormor, hon behöver era thoughts and prayers. ses imorgon, hoppas här ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0