I throw my hands up in the air sometimes

Rubriklåt: Dynamite med Tayo Crus, en jävla party-banger och framför allt är jag besatt! av rubrikraden. Tänker mig att han ba går på gatan och slänger upp händerna i luften och sen går vidare. I min bild har han kassar i händerna som flyger all världens väg och han ba k-bry.
 
Halloj från lilla soffan! Här sitter jag och tittar på mentalist och har det bra, och snart kommer Robert. Men innan dess ska jag blogga och jag lämnade ju er med en cliffhanger: gick jag till mormor eller inte? Svaret är ja, jag gick till mormor. Hon mår alltså dåligt pga bruten arm, inte nåt annat som Lilla trodde. Men jag och mamma kom dit och vi fikade på wienerbröd och cider amamam. Vi pratade om mormors okända väninna och en annan som tydligen var död ("jag frågar alltid om dina väninnor du får ju för fan säga om någon dör!"), gamla dagbarn, mormors turer på sjukhuset och annat jox en stund, men sen åkte jag mot Malmö och Lilla. Solen fucking strålade, så vi körde en sensommarstund med vitt vin och sommarlåtar på balkongen. Vi sjöng såklart och tramsade alldeles lagom och sen åt vi lax med bollar (det var vitlöksbollar what the fuck?) och tsatsiki, amamamam! Så ska det fan vara! Och efter maten spelade vi en massa musik. Vi spelade en låt jag gjorde i typ fyran (såklart gick den i tre separata tonarter...) och sen jättemycket taylor! Vi körde red med stor inlevelse, the archer efter bästa förmåga och exile i en väldigt improviserad duett. Den borde vi göra på riktigt nån gång för den var braaa. Kanske typ nån eras tour-hypekonsert? Vore inte det fett hallå? Oklart hur det skulle gå till men det vore coooolt. Men vad som var ännu coolare var att vi skrev en låt sen! En knasig folkvisa om att Lilla måste lyssna mer på mina råd dammit för de är bäst. Okej inte alltid men ofta. Den blev mysig och knasig och bra och jag är så hype! Och dessutom åt vi prinsesstårta och sombreros, hallåååå kan en kväll bli bättre?
 
Vi sov en massa såklart och sen åt vi kräm, lyssnade på fiollåtar och kurerade våra små bakfyllor, och sen jag kom hem har jag mest suttit här. Men nu kommer Robert snarast, så vi ses imorgon på tåget eller hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0