I could really use a wish right now

Rubriklåt: Airplanes med b.o.b och Hayley Williams, som vi hörde igår när vi hemmafixade och ja jävlar vilken låt det är, trots att han är flat earther lol
 
Haj från fåtöljen! Här sitter jag och dräller och ska snart få igång hushållet så vi kan äta lite middag om en stund. Jag undrar om Leo har somnat igen. Hon var uppe och iväg i förmiddags men sen dess har hon sovit. Vi är lowkey imponerade av hennes sömnskills faktiskt. Men jag ska blogga om igår, och då hade jag socialhögskolan-föreläsning! (jodå, hon har somnat.) Jag var ganska bra tyckte jag, så det gick bra och var kul, men det bästa hände efteråt. Vi hade slutat och alla hade lämnat, men en tjej kom tillbaka in på mötet. Vi trodde att hon bara råkade, men hon ville ställa sina frågor då, för "det var så många på zoom." så hon ställde jättebra frågor och var så jävla innerlig, gav starka "konstig tjej"-vibes. We stan!
 
Jag hann vila en stund, men sen kom Stellas mamma. De fixade i vår kaotiska klädkammare (det gick jättefort lol) och sen fixade vi mat tillsammans. Det blev jättegott och vi pratade och hade det bra, och sen åt vi semlor till efterrätt amamam. Det var seriöst de bästa semlorna ever! Saknar dem. Anja åkte hem (jag pendlar med vad jag kallar henne i blågen lev med det) och vi vilade väl och sånt. Senare på kvällen läste jag hp och rantade argt om Snape och fick starka känslor. Snaaaart är potterläsningen slut :( stor sorg! Och idag har inget hänt, Stella har skolat och Leo har terapiat och nu sitter jag här och dräller. Vi måste äta middag snart tycker jag. Det är min bestämda åsikt faktiskt. Men ja, vi ses imorgon bloggfolk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0