I pray as much as an atheist can, and then I walk home

Rubriklåt: I'm going home med pat the bunny, för jag har researchat om sobriety idag och den handlar lite om dä woop
 
Haj från natten! Här ligger jag som en liten potatis och ska sova. Jag är såååå tröööött men också hungrig blä. Jag borde verkligen äta på natten men nope två måltider om dagen räcker anser jag. Det gör det inte men jajaaa. Och jag ska berätta lite om vad som har hänt sen sist. Ska vi köra en punktlista mayhaps? Ja det gör vi. Detta har hänt:
-Jag och Leo försökte åka iväg för skriv igår, men det gick inte för Leos käpp försvann och därför missade vi färdisen. Blä.
-Vi hade en jättegoslig te och mackor-stund igår natt där vi till exempel pratade om prince. "He's been dead for seven years, that's a long ass time to be dead" sa jag om det. What.
-Jag har flippat totalt och fullkomligt över att både florence och post malone ska gästa på taylors nya skiva. Det kommer inte gåååå det är för myckeeeet!
-Idag skrev jag med Lilla när hon jobbade hemma. Det är så myyysligt! Särskilt när Stella och Leo satt i andra rummet och åt lunch och lyssnade på ett mord. Bästa livet. Och jag skrev ett kapitel där mina karaktärer spårar som vanligt.
-Jag har tvättat två maskiner idaaag så det gick från en full tvättkorg till en typ tom tvättkorg! Det var drömmen!
-Jag har skrivit ett poddmanus idag också jävla king är jag. Om nykterhet och låtskrivande och sånt handlar det.
-Vi har tittat på mushmushmush (Sveriges mästerkock) och och försökt lära oss vilka alla är. En kille har vi döpt till "kött i bröd". Men ingen är snygg i år rip :(
-Så det har varit ganska produktivt fast inget har hänt typ? Livet va. Men imorgon ska vi fan ta oss iväg och skriva dammit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0