Det fanns en tid jag gömde ansiktet i mina händer, men nu vill jag va där det händer

Rubriklåt: Leva längre med o-hund, en otroligt reggaebanger som vi lyssnade på och sjöng med i igår (mest sjöng vi med i blåsorkestern haha)
 
Haj haj mitt i natten! Japp det blev sent inatt men det är skönt, har lite alone time med flädercider och youtube. Ska absolut skärpa mig och sova snart, men ändån. Men jag ska blåga om resten av helgen, och vi poddade ju som jag sa. Det blev nog helt okej tror jag, lite svårt att dela mick med Stella, men annars bra och Robert var en kingig gäst obviously. Sen hängde vi och lyssnade på musik och så, och sen skulle vi ut och äta. Stella tog sig ur en fickparkering i uppförsbacke (!) och vi åkte till Spånga, för det var den enda restaurangen jag kom på för vi var där i somras lol. Tydligen var det inte riktigt lika festligt när man inte kunde sitta ute, för därinne var det fullständigt dött. De spelade inte ens musik lol. Vi blev lite ställda men tänkte att aja, vi gör det bästa av det här. Jag och Anna beställde varsitt glas bubbel för lite lyx-känsla, och vi fick bubbel...vatten. Vi blev helt ställda och sa inte ens något, vi bara drack vårt äckliga bubbelvatten och lät det vara lol. Absurt. Men, maten var jättegod (!) och det var ju tur det.
 
Vi kom hem och hade en myslig kväll. Jag och Anna drack rom och cola (amamam), vi lekte gft (Anna är alltid jättemotvillig att leka det och sen inser hon att det är hennes favoritlek lol) och Stella var så övertrött att hon sjöng en sång om Jossan och alla hennes kroppsdelar. Hon är: Störd i huvuet och också: Jättegullig. Men ja, det var en väldigt bra tid. Vi sov och imorse åt vi frukost och lyssnade på kafferepet och babblade, och sen åkte de till centralen. Jag la mig direkt i sängen och, förutom att gå på toa och fixa tvätten och sånt, stannade där till sju. Sååå sju timmar. Den där meningen höll inte ihop men ändå. Vi sov och vilade och kramades och hade det ba, och på kvällen bara drällde vi och tvättade typ. Och ja, det är ett bra och trött liv, och nu ska jag sova. Det kommer bli: life.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0