He told me he loved me while he laughed in my face, he just led me astray

Rubriklåt: Caged med within temptation, som vi hörde igår och också jag och Onna har bokat biljetter till dem i oktober meeeep
 
Haj från natten och min konstiga ångest! Eller ångest vetefan, jag är stressad på nåt konstigt sätt. Mår jättedåligt och blir orolig att Stella är arg på mig hela tiden samtidigt som jag är arg på allt och alla. Stabilt. Men ja, igår efter blogget åt vi maxmat, men den var jättekall :( ovärt. Och sen kom Leo hem! Med en massa grejer, eller ja nä rimlig mängd men det står i kassar i hallen nu. Jag får stress över dettaaaa men vi ska fixa det imorgon. Vi drack shakes från max såklart, lyssnade på musik och pratade, och sen gick vi och la oss. Fast jag var vaken till 04 och läste ut min bok och pratade med Tilda. Så kan det gå.
 
Idag träffade Stella tvillingbebbarna, så hon vinner i livet, men jag sov i hundra år istället. Och sen har jag mest mått piss hela dagen men vi har tittat på en mord-dokumentär, vilat och chillat I guess. Hoppas jag mår bättre imorgon men är skeptisk. Vi får väl se, men ja det var nog allt. Just det jag hade bokklubb med Sara också. Jag älskade boken, hon var mer skeptisk. Hon hade: Fel. Nästa gång ska vi läsa Annika Norlins bok meeeep! Så, det var allt på riktigt. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0