I love you I'm not gonna crack, I killed you I'm not gonna crack

Rubriklåt: Lithium med Nirvana, en riktig banger som tyvärr manglades helt i på spåret buuuu
 
Haj från min säng! Jag är helt slut, men såklart har jag inte bloggat än så jag måste göra det nu. Och igår var en så mysig dag! Vi spelade framför allt svinmycket kanasta, som man ska. Jag och farmor var ett kingigt lag och jag gick ut nästan varje runda (alltså slutade spelet). Om det utspelade sig följande:
Mamma: Om du går ut den här rundan tänker jag inte köra dig till Falkenberg imorgon!
Jag: Bra, för jag ska till Falköping...
Mamma: Jaha okej men då kommer jag köra dig till Falkenberg istället!
Så Falkenberg blev ett stående skämt och vi hade det kul. Jag chillade och vilade lite mellan varven, men på kvällen blev jag överlycklig för vi åt scones! De var så gooooda! Vi åt också kokta ägg och det var så peak middag att jag typ höll på att smälla av. Jag älskar scones det är tydligen min grej. Men efter det åkte vi tillbaka till Pia och Magnus, och hängde med dem. Magnus höll koll på en tacka som var på väg att få lamm, som livet är på gården så att säga, och hon fick lammet på natten sen kan jag berätta. Vi pratade en massa om blindgrejer och hur jag har känt över att ha en blind kusin och sånt trams, men också om mina konstigaste karriärplaner (Magnus tyckte de var kingiga) och lite annat jox. Det var så kul att verkligen få hänga med dem den här vändan!
 
Idag vaknade vi och åt frukost och sånt, och efter att ha hälsat på korna åkte jag och mamma mot falköping (inte falkenberg). Vi pratade om riktigt dåliga böcker vi läst, drack varma drycker från pressbyrån på en bänk och hängde, och sen tog jag tåget hem. Älskar mtr är lite kär i dem faktiskt. Och nu är jag hemma och vi har hängt, kramats och lyssnat på snälla grejer. Jag har skrivit bok, Stella har pluggat och allt har varit gosligt. Och nu ska jag sova, men imorgon! Då kommer den superjävlakuksena nyårslistan jag lovar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0