I never cared for the stories they tell, I never thought about heaven and hell

Rubriklåt: Reincarnation med beyond the black, en riktigt country-metal-banger som jag hörde idag i cirkelen (fast jag kunde den innan alltså)
 
Halloj från natten! Här ligger jag och ska sova, och ska som vanligt först blogga. Nu om två dagar, på vilka jag inte har lämnat mitt hem. Jag skulle faktiskt gjort det idag, men Linus ställde in buuuu. Fast det var jätterimligt av honom obs. Men detta har hänt:
-Stella har börjat sin nya kurs! Det verkar jättekuuuul! Hon hade sin sammetskavaj så jag förstår inte varför inte alla kastade sig över henne. Sexy lady var hon.
-Vi har läst massor i vår nya dåliga bok, som alltså är en bra bok tydligen. Fast den har såklart stora flaws. Och författaren har döpt en viktig karaktär efter sig själv? Det är jättejättejättekonstigt!
-Jag har stekt bacon för första gången i mitt liv. Det var: läskigt och svårt.
-Det har varit lite kaos som ni såg i förra inlägget. I'm fine now. Hanterade kaoset med att städa, väldigt otypiskt mig.
-Jag har skrivit och fått lite skrivflow faktiskt! Det var coolt tycker jag!
-Det var ungefär allt som har hänt i mitt lilla liv. Vi ses väl imorgon, då händer inget heller men får väl göra något kul av det ändå lol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0